Bli Scout

Spårarscout med ryggsäck

Äventyr och utmaningar med nya kompisar! Bli scout och lär dig nya saker genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.

Så går du med

Vår årliga verksamhet startar alltid i anslutning till skolornas höstterminsstart men självklart går det, i mån av plats, bra att börja mitt i en termin. Bli scout redan idag genom att kontakta oss.

 

Nedan kan du läsa mer om vad vi gör i Scouterna i våra olika åldersgrupper.

Spårare 8-9 år

Ikon för spårareI Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du är åtta år, och var beredd på äventyr redan från första dagen. I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

Bli Spårarscout »

Upptäckare 10-12 år

Ikon för upptäckareI Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man är tio år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Bli Upptäckarscout »

Äventyrare 12-15 år

Ikon för äventyrareI Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Bli Äventyrarscout »

Utmanare 15-18 år

Ikon för utmanareMånga har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt. Tillsammans med din patrull får ni uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor.

Bli Utmanarscout »