Hyra Festlokal

Vår fina scoutlokal (Kupan) står ledig dagtid många dagar i veckan. Den är perfekt för bröllopsmiddag, födelsedagsfest, barnkalas eller annat firande där det egna hemmet är för litet eller när porslinet inte räcker till. Vi hyr också ut för begravningskaffe, etc.
Dagtid fungerar den bra för öppen förskola, föreningsträffar eller danslokal. Kom gärna förbi och kika om den passar dina behov. Du kan också se bilder på lokalen här.

Den stora salen i scoutlokalen på  är väl anpassad för fester och kan ta upp till 70 sittande personer. Köket är stort och välutrustat med glas, porslin etc.

Rummet går att dela av för mindre sällskap eller om man t.ex vill ha mottagningen i ett rum och den uppdukade delen i det andra rummet.

Huset, som är belägen på Kistavägen 11 i Norrviken, är lätt att nå med allmänna kommunikationer, ligger knappt 10 minuters promenadavstånd från Norrvikens station dit man tar sig med pendeltåg och buss.

Välkomna att höra av er med frågor eller för visning!

Bokningar görs till vår konsulent Anita på telefon 08-754 38 13, måndagar 13-17 och tisdagar 9-13 eller es.arronanutnellosnull@ofni

Priser:

Hyra veckodag (fram till 16:00) 1000 kr/dag
Hyra helg (lör-sön) 3200 kr/dag

Nedan finns en kalender som visar bokade helger: